sidebanner

Bryt visdommen til detaljhandel, hvordan skal bedrifter fange den nye detaljhandelsekspressen?

Før Kina gikk inn i det nye null Wei-stadiet, hadde det allerede opplevd fødselen av tradisjonell detaljhandel, dannelsen av forbrukerorientering, det store null-Wei-stadiet, online null-Wei-stadiet og e-handelens tynne profittstadium.På det nye detaljhandelsstadiet realiseres integrasjonen av online og offline, med støtte for big data, cloud computing og 3D, og ​​økningen i forbrukertilpasset etterspørsel.Den nye detaljhandelsmodusen for å integrere online, offline og logistikk blir neste steg for å aktivere detaljhandelsmarkedet.
Tenk deg at Hepburn og Marilyn Monroe gikk inn i en boutique-butikk samtidig, noe som automatisk førte til at de fokuserte på varer som passet deres stil og smak, og dermed handlet i forskjellige butikker, og til og med de samme klærne. De leste på forskjellige måter for å tilpasse seg til deres ulike utdanningsnivåer og oppmerksomhet, og gi relaterte anbefalinger basert på deres ulike tilbakemeldinger.
For tiden tilbyr 99 % av butikkene de samme tjenestene til de to kvinnene, fordi de i den tradisjonelle detaljmarkedsklassifiseringen er av samme alder (bare tre års mellomrom), karrieretype, karriereoppnåelse og inntektsskala skal klassifiseres som den samme gruppen, det vil si høy inntekt, høy verdi, høy mote smak kvinnelig gruppe.
Men det er velkjent at deres kroppsstørrelse, karakter, utdannelse, smakspreferanser er veldig forskjellige, de bør ha en helt annen kleskjøpsopplevelse.
Dette er utviklingsretningen for kunstig intelligens-teknologi i fremtidens detaljhandelsopplevelse.
Fremtidige trender i ny detaljhandel
I 2017 brakte fødselen av ny detaljhandel en vårrevolusjon, det nåværende konkurransemønsteret har gradvis blitt klart, 2018 innledet det første året med smart ny detaljhandel, i et slikt miljø, retningen for ny detaljhandelsutvikling eller hvilke endringer som vil finne sted ?

Mer forbrukersentrert
Under et miljø med hard konkurranse i null Wei-markedet og på bakgrunn av en stor overflod av varer, har utviklingen av detaljhandel gradvis gått ut av modusen med å ta vare som sentrum, vende seg til forbruker som sentrum og fremskynde utviklingen i strømningsretningen som sentrum.
Nye null Wei behov fra innhold, form og erfaring hvordan man bedre kan møte behovene til forbrukerne, er kjernen i den nåværende detaljhandelen.I dag er detaljhandel den første bedriftskunder, rundt bedriftskunder for å lage karakteristiske varer og tjenester.

Presisjon og scene detaljhandel
I den harde konkurransen i sluttbrukermarkedet er nøkkelgrunnlaget for å vinne konkurransen nøyaktig posisjonering, nøyaktig posisjonering av målforbrukerne, nøyaktig fokus på målforbrukernes behov.Uten presisjon er det ingen forbrukerbevissthet, det er vanskelig å forårsake målforbrukere til deg.
Enhver form for detaljhandel må først være tydelig: hvem er målkunden din?Hvilke varer og tjenester kan brukes for å møte behovene til målforbrukere.På grunnlag av nøyaktig posisjonering er det nødvendig å koble målforbrukerne dine med effektive midler for å påvirke målforbrukerne.

Sosial og samfunnsmessig detaljhandel
Detaljhandelen blir sosial, med flere sosiale egenskaper og flere sosiale funksjoner.I internettmiljøet har samfunnets innflytelse E blitt den viktigste påvirkningsfaktoren for forbrukerkjøp.Rundt målkunden, skap superlivsscenen, konstruer flere IP-attributter, produsere klissete gjennom fellesskapet, forstørre kundeverdien trinn for trinn, kan produsere større og mer effektiv formidling.

Intelligent detaljhandel, arbeidsledig detaljhandel
Med den gradvise modenheten til informasjonsteknologi og intelligent teknologi, vil kunstig intelligens gradvis erstatte en del av arbeidskraften, og forbedre detaljhandelseffektiviteten.Wal-Mart er allerede på den eksperimentelle robothyllen, kan erstatte manuell lasting, lagerhyllestyring.Med utgangspunkt i kostnader, effektivitet og erfaring, har uovervåket detaljhandel og selvhjelpshandel blitt et nytt hot spot i utviklingen av detaljhandelinnovasjon i år.Fremtiden kan bli en stor detaljhandelsform eller et viktig detaljisttilskudd.


Innleggstid: Jan-06-2021